Upshift - Social Impact Workshop

UPSHIFT është një program që ndihmon adoleshentët dhe të rinjtë të bëhen inovator dhe sipërmarrës social duke iu ofruar mësim nga eksperienca për të kuptuar sfidat e komunitetit. Të rinjtë do të mësojnë të dizenjojnë dhe ndërtojnë zgjidhje në formën e produkteve apo shërbimeve dhe do të angazhohen në udhëheqjen e sipërmarrjeve që mundësojnë këto projekte.

Follow Us
Upshift
Upshift Shkodra

Provo Kukësin Ndryshe

Pjesëmarrësit

Erilda Uka

Anisa Nerguti

Amir Todaj

Adjet Istredi

Alfred Istrefaj

Përshkrimi

Nëpërmjet website “Provo Kukesin Ndryshe”, grupi synon të promovojë thesaret e çmuara turistike të zonës së Kukësit, duke ju njohur së afërmi me atë që e bën këtë zonë të bukur dhe të vlefshme. Qëllimi parësor i “Provo Kukësin Ndryshe” është t’ju lehtësojë juve zgjedhjen e destinacionit të ardhshëm për të vizituar.Përfituesit do të jenë turistë të pasionuar pas ciklizmit, alpinizmit dhe lundrimit, turistë te zonave malore, prodhues lokalë të produkteve bio, restorante, hotele, bujtina. 

WorkShop Upshift & Finale

Faza e Implementimit

  • Bisedimi me designerin për brandimin dhe reklamimi nga pjesëtarët e grupit në rrjete sociale të idesë.
  • Takimi me grupet e interesit për t’i njohur me idenë (infosessionet)
  • Faqja web, përgatitja e informacionit dhe kontentit nëpërmjet faqeve të ndryshme në internet, guidave dhe udhëtimeve
  • Përgatitja e mjeteve promocionale
- Promovim nëpërmjet medias sociale
- Krijimi i faqes web dhe testimi
- Faza Finale dhe Prezantimi i Provo Kukësin Ndryshe
  • Udhëtimet në vazhdim në 8 destinacione me qëllim mbledhjen e informacioneve dhe takimi me pronarët e biznese, lokaleve, restoranteve, bujtinave dhe hoteleve dhe mbledhja e fotogravfive për kontentin.
Ky projekt u formësua në UPSHIFT Shkoder, i mbajtur në Janar 2021 nga ICTSlab, i mbështetur nga UNICEF Albania dhe financuar nga Mbreteria e Bashkuar

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.