Upshift - Social Impact Workshop

UPSHIFT është një program që ndihmon adoleshentët dhe të rinjtë të bëhen inovator dhe sipërmarrës social duke iu ofruar mësim nga eksperienca për të kuptuar sfidat e komunitetit. Të rinjtë do të mësojnë të dizenjojnë dhe ndërtojnë zgjidhje në formën e produkteve apo shërbimeve dhe do të angazhohen në udhëheqjen e sipërmarrjeve që mundësojnë këto projekte.

Follow Us
Upshift
Upshift Korça

Flickers

Pjesëmarrësit

Adela Llabani

Anisa Frashëri

Sindi Nikollofski

Cristina Shega

Dejsi Miza

Përshkrimi

Fokusi kryesor i këtij projekti është rritja e vetbesimit tek të rinjtë e sotëm, kryesisht nxënësit e qytetit të Bilishtit. Kjo gjë do të arrihet nëpërmjet krijimit të një platforme, ku do të mund të lexohen shprehje motivuese, histori suksesi si dhe quize për të gjetur personalitetin e tyre. Përpos kësaj faqja do të ketë seksionin e e-shop ku do të mund të porositen bluza , stickers, keychains me shprehje motivuese.

WorkShop Upshift & Finale

Faza e Implementimit

  • Gjetja e kontentit mbi faqen e Webit
- Printimi dhe stampimi i produkteve
- Printimi dhe stampimi i produkteve
- Faza Finale dhe Prezantimi i TI VLEN shop
Ky projekt u formësua në UPSHIFT Korca, i mbajtur në Dhjetor 2020 nga ICTSlab, i mbështetur nga UNICEF Albania dhe financuar nga Mbreteria e Bashkuar

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.